ZTRACENÉ MĚSTO

ZTRACENÉ MĚSTO

Hledání nezvěstného dobrodruha

Slavný dobrodruh se vydal hledat bájné Ztracené město a už se nikdy nevrátil. Vydáváte se po jeho stopách do husté džungle a doufáte, že Vás jeho zapomenuté poznatky zavedou skrz domorodce, vodopády, skály a další nástrahy až k bájným pokladům, ukrytým ve Ztraceném městě.

Ztracené město je lineární úniková hra s důrazem na příběh. Úkoly na sebe logicky navazují a džungle se rozprostírá na ploše dvou místností. Hra je střední obtížnosti a může být vhodná i pro rodiny s dětmi – pro více informací kdyžtak můžete mrknout do sekce častých dotazů.

2-5 lidí

1200Kč – 2 hráči
1400Kč – 3 a více

(cena je uvedena za celý tým)

60 minut

I pro malé dobrodruhy

Bájné město plné pokladů

Úniková hra má jedinečné zasazení, které se jinde jen tak nevidí. Zvuky hladových kanibalů a pralesního ptactva vás budou provázet na vašem hledání bájných pokladů skrývajících se ve Ztraceném Městě. Nechybí interaktivní prvky jako skutečný vodopád nebo ručně vyrobená klec z roští.

Bohatý vizuální zážitek

Hra je tematicky zasazena přímo do bájného města ukrytého v džungli. Na stěnách se nacházejí bohaté malby doplněné trojrozměrnými prvky, které vás přenesou z podkrovního bytu rovnou do džungle. Obohacení o autentické kulisy z přírodních materiálů (skutečné dřevo, kameny) propůjčuje hře jedinečný genius-loci. Laciné provedení nečekejte!

Důraz na příběh

Celou únikovou hrou vás provází deník nezvěstného dobrodruha, který se do džungle vypravil před vámi. Díky němu jste ladně provedeni hrou, která nabízí mimo jiné i zajímavé přírodou inspirované úkoly.

Hra vhodná nejen pro rodiny

Tato hra se nachází na pomezí jednoduché a střední obtížnosti. Je tak vhodná jak pro méně zkušené týmy, tak pro rodiny s dobrodružnými dětmi. Avšak i pro zkušené únikovkáře může být zajímavá nejen svým zasazením, ale i originalitou.


Platby v provozovně přijímáme jak v hotovosti, tak bezkontaktně. Dále akceptujeme také kryptoměny pomocí vybraných peněženek (Elly, Bitcoin.com, Binance), karty a poukázky Edenred (Benefits, Compliments, Sport & Kultura, Multi) a Sodexo (Dárkový Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Flexi Pass CARD, eVoucher).

Můžete nás najít také na našem partnerském portálu escape-games.cz a na skvělém portálu kudyznudy.cz

Přejít nahoru