KONEC SVĚT(L)A

KONEC SVĚT(L)A

Svět se stále více noří do temnoty

Ze světa mizí poslední zbytky světla a všechno se postupně halí do tmy. Bariéra, která chrání náš svět před světem věčné nicoty povoluje a Temnota sama se vrací na tento svět, aby dokončila, co před tisíci lety začala.

Vyzbroj se bystrou myslí a týmem o celkovém počtu 2-5 dobrodruhů a vydej se zachránit svět, než bude vše ztraceno.  Čeká na Tebe únikovka s mrazivou atmosférou plná magie s využitím moderních technologií a funkční kouzelnické hůlky. Nejen ohledně účasti dětí prosím mrkni do sekce častých dotazů.

2-5 lidí

1600Kč / skupina

60 minut

Funkční kouzelnická
hůlka

Hra obsahuje blikající světelné efekty, není tedy vhodná pro epileptiky a může způsobovat problémy lidem s určitými specifickými zrakovými problémy (například po operaci očí). Účast dětí na hře s námi předem konzultujte. Platby v provozovně přijímáme jak v hotovosti, tak bezkontaktně. Dále akceptujeme také kryptoměny pomocí vybraných peněženek (Elly, Bitcoin.com, Binance), karty a poukázky Edenred (Benefits, Compliments, Sport & Kultura, Multi) a Sodexo (Dárkový Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Flexi Pass CARD, eVoucher).
Můžete nás najít také na našem partnerském portálu escape-games.cz a na skvělém portálu kudyznudy.cz
Přejít nahoru